Яке сьогодні свято

10 березня — яке завтра свято, прикмети та день ангела

Сейчас читают: 158
liza.ua

Наближається 69-й день року (70-й у високосні роки) в григоріанському календарі. До кінця року залишається 296 днів. В цей день народ вшановує пам’ять святителя Тарасія, а в світі відзначають Міжнародний день крутизни.

Більше про 10 березня, прикмети та іменинників читай на сайті «Ліза».Зміст матеріалу:Православна церква вшановує пам’ять святого Тарасія, архієпископа Константинопольського.

За життя святий прославився добрими справами, активно захищав слабких та знедолених, допомагав зі створенням притулків та лікарень.У роки його існування багато вірян чудом зцілювалися від недугів.

Саме тому слов’яни вірять, що 10 березня варто молитися Тарасу про позбавлення від хвороб. Також вважали, що в цей день краще не дивитися у вікно, бо можна підхопити лихоманку.Традиційно 10 березня не можна лягати спати в денний час, так як існує вірування, що уві сні можна підхопити лихоманку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA