Нью-Йорк люди Нео Нью-Йорк

Тоді і зараз: як виглядають улюблені герої культового серіалу "Район Мелроуз" через понад 30 років

Сейчас читают: 377
hochu.ua

8 липня 1992 на екрани вийшов серіал "Район Мелроуз", який зібрав чимало шанувальників по всьому світу. Автором ідеї та продюсером виступили Даррен Стар та Аарон Спеллінг.

Редакція сайту HOCHU.ua зібрала добірку про головних акторів телесеріалу, які так сподобалися глядачам. Докладніше — у матеріалі.Американський актор Томас Калабро, який зіграв роль чарівного доктора Майкла Манчіні, знімався в серіалі від початку до його закриття в 1999 році.

Крім того, він виступив режисером кількох епізодів. Після "Району Мелроуз" продовжив зніматися, його можна побачити в таких стрічках, як "Дотик ангела", "Детектив Раш", "Без сліду", "Касл", "CSI: Місце злочину Нью-Йорк", "Частини тіла", "Хор".Що стосується особистого життя, то зірка 10 квітня 1993 року одружився з Елізабет Прайор.

У пари з'явилися троє дітей. Незважаючи на народження спадкоємців, у 2005 році вони розлучилися.Чарівна блондинка розпочала свою кар'єру в модельному бізнесі, проте незабаром почала отримувати невеликі ролі в серіалах.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA