штат Нью-Йорк шоубізнес серіал штат Нью-Йорк

Як змінилися актори "Блакитної лагуни" через 43 роки: тоді і зараз

Сейчас читают: 406
hochu.ua

У 1980 році на екрани вийшов фільм "Блакитна лагуна", який відразу ж підкорив серця глядачів. Роман Генрі Де Вер Стекпула екранізували кілька разів, проте стрічку режисера Рендала Клайзера високо оцінили телеглядачі.

Для створення кіношедевра знадобилися актори, які були готові зіграти відверті сцени і навіть з'явитися у кадрі оголеними. Редакція HOCHU.ua розкаже, як зараз виглядають актори.Американський актор Крістофер Аткінс народився у місті Рай, штат Нью-Йорк, у родині американців німецького походження Дональда Боманна та Бітсі Небауер.

Ще в середній школі Крістофер почав працювати рятувальником, а потім інструктором з вітрильного спорту. Незабаром привабливого хлопця помітили асистенти фільму Блакитна лагуна на пляжі, і одразу запропонували йому спробувати себе в ролі актора.

Майбутня знаменитість не лише погодився приєднатися до зйомок, а й трохи змінити імідж. Читати також "Була душевна розмова": Тіна Кароль розповіла, про що розмовляла з Аллою Пугачовою, яка втекла з росії Після приголомшливого успіху, Аткінс з'явився на обкладинках кількох десятків журналів для підлітків і став одним із перших пінап-чоловіків моделей.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA