бюджет освіта контракт навчання

Цьогоріч понад 28 тисяч студентів переведено з контракту на бюджет — МОН

Сейчас читают: 264
womo.ua

Міністерство освіти і науки перевело на навчання за держзамовленням понад 28 тисяч здобувачів освіти. Про це повідомила пресслужба МОН. Читайте також: НМТ-2023: українські абітурієнти можуть скласти тест у більш ніж 20 країнах Зазначається, що відомство завершило роботу щодо надання дозволу закладам фахової передвищої та вищої освіти на переведення тих здобувачів, які були зараховані на контракт до 2021 року, а саме: дітей загиблих захисників України; учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни, їхніх дітей; жителів особливо небезпечних територій. Читайте також: Рейтинг найкращих вишів України 2023 року Також там зазначили, що станом на 1 травня 2023 року надано дозвіл для переведення на навчання за державним замовленням 28348 здобувачам.

З них 24 637 за денною формою здобуття освіти та 3 711 — за заочною. Читайте також: За скільки окупається вища освіта в Україні, — дослідження Міністерство повідомляє, що нині повністю задоволено потреби в переведенні на бюджет для всіх студентів, які до 1 березня подали документи, що підтверджують пільгову категорію.

Наступний етап переведення згідно із постановою уряду проводитиметься наприкінці осені 2023 року. The post Цьогоріч понад 28 тисяч студентів переведено з контракту на бюджет — МОН appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA