Нео новини шоубізнес

Скандальну зірку серіалу "Школа" застукали за пристрасними поцілунками з Моргенштерном (ФОТО)

Сейчас читают: 226
hochu.ua

Українська актриса і блогерка Ліза Василенко, судячи з усього, добре веселиться в компанії росіян. Нещодавно скандальну зірку серіалу "Школа" застукали за пристрасними поцілунками з не менш скандальним російським репером Моргенштерном.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Як повідомляють росЗМІ, Лізу Василенко і Моргенштерна підозрюють у романі ще з зими цього року, оскільки пара часто світилася разом на публіці.

Однак прямих доказів тому не було до моменту, поки російський репер і блогерка родом з України не засвітилися на відпочинку в Дубаї.

Так, у Мережу злили фото, на яких Василенко затискається з Моргенштерном і пристрасно його цілує. Читати також Після скандального розлучення Костянтин Войтенко закрутив новий роман: перше спільне фото закоханих Восени 2020 року Ліза Василенко ухвалила рішення переїхати в країну-агресорку росію, через що почула у свій бік чимало хейту.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA