Україна украинский шоубиз тв шоу Україна

Ми вже знаємо правила грандіозного шоу «МАСКА»: дізнайся і ти

Сейчас читают: 642
liza.ua

Кілька днів залишається до головної прем’єри року – масштабного шоу-детективу «МАСКА» на телеканалі «Україна».Команда проєкту понад півроку працювала над українською адаптацією мегапопулярного в усьому світі формату The Masked Singer, і вже цієї суботи, 16 січня, о 21:00 глядачі побачать перший випуск найзагадковішого на українському телебаченні шоу.Згідно з правилами проєкту «МАСКА», 16 знаменитостей, чиї особи приховані під яскравими костюмами, змагаються за перемогу та звання найсильнішого співака у масці протягом 12 ефірів.

Кожного випуску, після виступів учасників, зіркові детективи та глядачі в залі голосують за своїх фаворитів за допомогою мобільного додатка.

2 маски, які набрали найменшу кількість голосів, потрапляють до номінації. Наприкінці випуску за номінантів відкривається нове голосування, в якому беруть участь вже тільки глядачі.

За результатами їхнього вибору, той, хто повинен залишити шоу, знімає маску, розсекречуючи свою особу. Битви триватимуть, поки не залишиться

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA