У wish-list: 5 стильних суконь на осінь 2021, які варто придбати вже зараз

Сейчас читают: 923
cosmo.com.ua

Поки ти ще рятуєшся від спекотної погоди легкими нарядами та прохолодними напоями, осінь поступово наближається. Саме час подумати про гардероб для нового сезону.

Cosmo підібрав для тебе 5 стильних суконь, які допоможуть зустріти вересень максимально стильно. Трикотажна сукня по фігурі Чудовий варіант, якщо ти хочеш підкреслити свою фігуру.

Обирай сукню у нейтральних відтінках, сміливо поєднуй із oversize-жакетом або тренчем та готуйся збирати компліменти. Додатковим бонусом буде те, що ця сукня мегазручна та приємна до тіла Еко-шкіра + тонкі бретелі Беремо приклад із Роузі Гантінгтон-Уайтлі, адже вона як ніхто інший знається на спокусливих та водночас мінімалістичних образах.

По-хорошому зухвала сукня міді із еко-шкіри на тонких бретелях підкреслить красу твоїх форм та ключиць, а кокетливий розріз засвітить ніжки та підвищить градус сексуальності.  Пишні рукави + міді-довжина Плануєш активний робочий день?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA