кухня советы хозяйке холодильник

Тиша, свіжість, економія: переваги холодильників з інверторним компресором

Сейчас читают: 301
liza.ua

Коли ваш старий холодильник видає звуки космічного корабля, що іде на зліт — це розганяється його компресор.Компресор — це частина холодильника, що перетворює охолоджувач з газу на рідину.

Він працює відповідно до температури в холодильнику: розганяється на повну, коли потрібне охолодження, і зупиняється щойно температура знижується до необхідної позначки.Якщо ви в пошуках нового холодильника, то, можливо, вже чули про «інверторний компресор».

Це звучить досить технічно, але що це таке і чи вам це насправді потрібно?На відміну від звичайного компресора, інверторний компресор починає працювати повільно, поступово підвищуючи швидкість до досягнення бажаного рівня холоду, а потім  знижує її до рівня необхідного для  підтримання постійної температури.У порівнянні зі звичайним компресором інверторний має ряд переваг:Отже, якщо зважити всі «за» і «проти» вибір холодильника з інверторним компресором, наприклад Gorenje NRS9181VXB із функцією  NoFrost та розпилювачем води, видається розумним та

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA