місто Лондон Чарльз III коронація Королівська сім'я місто Лондон

Чарльза III буде знову короновано: на його голову покладуть найстарішу дорогоцінну корону

Сейчас читают: 412
hochu.ua

Уже цієї середи, 5 липня, короля Чарльза III та Каміллу повторно коронують у Шотландії. Під час щорічного "Голірудського тижня", також відомого як "Королівський тиждень", монархів зустрінуть королівською процесією.

За щорічною традицією, король подорожуватиме регіоном, щоб прославити шотландське життя, культуру та суспільство. На честь цього Шотландія відзначить коронацію власними урочистостями - подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Заплановано, що король Чарльз і королева Камілла візьмуть участь у кількох урочистих заходах, а їхню коронацію відзначатимуть 5 липня спеціальними процесіями та церковною службою в Единбурзі.

Туди, до речі, також прибудуть принц Вільям разом із сім'єю, як майбутній спадкоємець Британського трону. Читати також Це дратує короля Чарльза III: Кейт Міддлтон повторює головну помилку принцеси Діани Фото: GettyImagesНапередодні, 3 липня, король Чарльз і королева Камілла прибули до Шотландії та вже взяли участь в історичній Церемонії передання ключів - традиційному відкритті Голірудського тижня для королівської сім'ї в Палаці Голіруд в Единбурзі.

На церемонії монарх з'явився в національному костюмі Шотландії - картатому кілі та споррані.Фото: GettyImagesФото: GettyImagesФото: GettyImagesСлужба відбудеться в соборі Святого Джайлса, який багато хто пам'ятає як зупинку на останньому шляху королеви Єлизавети II назад до Лондона з Балморала під час її похоронної процесії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA