Catherine Walker прикраси Кейт Міддлтон коронація Королівська сім'я Єлизавета IІ Catherine Walker

Колекція прикрас Кейт Міддлтон поповнилася особливим кольє королеви Єлизавети II (ФОТО)

Сейчас читают: 502
hochu.ua

На другій коронації Чарльза III та Камілли серед високопоставлених гостей був головний спадкоємець британського престолу принц Вільям разом зі своєю дружиною Кейт Міддлтон.

Не дивно, що принцеса Уельська привернула особливу увагу преси, адже кожен її вихід ніколи не залишається непоміченим.41-річна принцеса Уельська, яка під час перебування в Шотландії відома як герцогиня Ротсей, приєдналася сьогодні до інших високопоставлених членів королівської сім'ї для царственої ходи по Единбургу.

На ній Кейт Міддлтон з'явилася в розкішному костюмі глибокого синього кольору. Сукню-пальто від її улюбленого дизайнера Catherine Walker вона вже одягала раніше, але оновила вбрання капелюшком від відомого майстра Філіпа Трейсі.

Читати також У Йорданії пройшло розкішне весілля принца Хусейна: серед гостей Кейт Міддлтон і принц Вільям (ФОТО, ВІДЕО) Фото: GettyImagesОднак головною "родзинкою" образу принцеси стала прикраса, яка раніше належала покійній королеві Єлизаветі II.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA