Тина Кароль Kazka украинская музыка Тина Кароль

Тіна Кароль заспівала дуетом з гуртом Kazka

Сейчас читают: 387
cosmo.com.ua

Тіна Кароль випустила дуетну пісню «Зірочка» з гуртом Kazka. Це перший трек з україномовного альбому дуетів «Молода кров», вихід якого приурочений до 30-річчя Дня Незалежності України. «Пісню «Зірочка» написав Дмитро Ципердюк дуже давно.

Вона була неймовірно популярною в моєму рідному місті Івано-Франківську, я слухала її ще школяркою. Завжди вірила, що «Зірочка» — всеукраїнський і міжнародний хіт.

Крізь роки мене не полишала думка про те, щоб виконати цю пісню. Я запропонувала групі Kazka заспівати «Зірочку» в дуеті: вони, як ніхто відповідають танцювальному, етнічному, легкому настрою пісні.

Саша Заріцька – єдина виконавиця, яка змогла б так невимушено виконати цей майбутній хіт», — розповіла Тіна Кароль. Солістка гурту Kazka Олександра Заріцька каже, що не так давно сама була в ролі молодого артиста: «Ми з гуртом Kazka пройшли не довгий, але тернистий шлях.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA