Тина Кароль Ivan Navi Alina Pash Тіна Кароль Украина премьера АЛЬБОМ Тина Кароль Ivan Navi Alina Pash Тіна Кароль Украина

До 30-річчя Незалежності України: Тіна Кароль представила україномовний альбом "Молода кров" (ВІДЕО)

Сейчас читают: 783
hochu.ua

Сьогодні, 20 серпня, вийшов україномовний альбом дуетів Тіни Кароль "Молода кров", приурочений до 30-річчя Дня Незалежності України.

Свій проект співачка презентувала разом з міністром культури Олександром Ткаченко. Детальніше — у нашому матеріалі.Українська артистка Тіна Кароль презентувала україномовний альбом "Молода кров", в якому заспівала дуетні пісні з такими артистами, як — Wellboy, LATEXFAUNA, Alina Pash, САМНАСАМ, Ivan Navi, NIKITA LOMAKIN та гуртом KAZKA.

Місія цих колаборацій в тому, щоб поповнити каталог української музики сучасними піснями, а також відкрити для широкої аудиторії нові імена.Я надзвичайно зворушена представити альбом "Молода кров" та виконавців нової формації.

Тим самим я хочу привітати Україну з Днем народження, з 30-ти річчям! Аби ви знали, що все в майбутньому залежить від нас самих: наскільки ми будемо об’єднанні в своїй ідеї, в своїй самоідентифікації.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA