песни премьера

"Темно": KHAYAT випустив ліричний трек, пронизаний осіннім сумом (АУДІО)

Сейчас читают: 409
hochu.ua

KHAYAT презентує нову пісню "Темно", яка є першим україномовним ліричним треком в репертуарі виконавця. Слухайте нову пісню далі в статті.Ця пісня продиктована моїм внутрішніми змінами, живими емоціями та досвідом.

Вона настільки відзеркалює моє нутро, наскільки це взагалі можливо. Написана у потязі, під час одного з найбільших емоційних спустошень у моєму житті.

Найліпше, що я можу зробити як музикант — бути відвертим зі своїм слухачем і писати про те, що дійсно мене турбує і стосується.— розповів KHAYAT.За словами виконавця, мова у пісні йде про темряву душі, яка змушує зробити неминучий вибір.Внутрішня темрява набагато страшніша за вимкнене світло у квартирі.

Неначе отрута, вона заповнює найпотаємніші кути свідомості та руйнує усе, що колись було створене ілюзіями та мріями. "Темно" — це історія про незворотність часу, відчай та страх змін.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA