Сша бейонсе новини Сша

Та що ви знаєте про примхи? У райдері Бейонсе з'явився пункт, який здивує кожного

Сейчас читают: 328
hochu.ua

Американська королева R'n'B Бейонсе зараз гастролює по всьому світу, спричиняючи різкі інфляції та радуючи шанувальників новою шоу-програмою.

Однак мало хто знає, який незвичний пункт артистка зробила чи не головним у своєму райдері. Без чого зірка не обходиться під час великого туру - подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Нещодавно видання The Sun US опублікувало ексклюзивне фото, зроблене за лаштунками одного з концертів артистки.

Виявилося, журналісти були готові побачити що завгодно серед її величезного багажу, крім... контейнера з написом "сидіння для туалету".

Як пізніше з'ясувалося, інсайдер підтвердив, що Бейонсе справді подорожує з власним стільчиком. Читати також У капелюшку Руслана Багінського та зі знаменитостями в залі: у Варшаві відгримів концерт Бейонсе Фото: The Sun UKБейонсе настільки елітна виконавиця, що може буквально вимагати все.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA