брюки одяг тренди спідниця

Сяючий тренд: як носити речі в кольорі металік у повсякденному житті (ФОТО)

Сейчас читают: 732
hochu.ua

Ми часто розповідаємо про те, що ошатні речі, речі для дискотеки, надто химерні та яскраві цілком можна носити у повсякденному житті.

Це стосується і речей у сріблястому та золотому кольорі. Українська стилістка Галина Паньків дала у своєму Instagram корисні поради, як носити металік у повсякденності: Читати також Ідеальне поєднання речей: використовуйте цей прийом стилістів для створення гарних образів Світові стилісти також радять сміливо носити металік не лише з нагоди якихось урочистостей.

Вони кажуть, що для сяйва не потрібен привід і вам варто почати сяяти вже зараз. Стилісти дають свої рекомендації:Ми підібрали найяскравіші та стильні образи з кольором металік, які ви могли б носити щодня: Читать также Эти секретные приемы стилиста помогут добавить легкости вашему образу: все очень просто Раніше ми розповідали про те, з чим та як носити джинсовий комбінезон.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA