гардероб лайфхак зберігання

Компактно та зручно: як зберігати зимові речі у маленькій квартирі

Сейчас читают: 235
hochu.ua

Зі зберіганням зимових речей може бути проблема, особливо в невеликій квартирі. Консультанти KonMari дали кілька корисних порад, які допоможуть компактно та зручно розмістити всі зимові речі.

Вам буде чим зайнятися у найближчі вихідні. Читати також Як зробити так, щоб гардероб відповідав вам на всі 100% Якщо ви вже провели ревізію у своїй шафі: перебрали всі речі, позбулися всього зайвого та непотрібного, то можна розпочинати складання зимових речей.

Іноді невеликої шафи в маленькій квартирі буває дуже мало, щоб зберігати габаритні пуховики та зимове взуття. На допомогу прийдуть ці кілька корисних порад:Експерти зі зберігання завжди рекомендують перед тим, як ховати сезонні речі їх перебрати.

Чи весь одяг продовжує вас радувати, чи всі моделі підходять по фігурі, чи потрібно щось віддати/викинути/продати? Це дуже важливо, адже від цього залежить вибір простору для зберігання.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA