лайфхак прання

Біле залишиться білим: як прати білі речі — перевірений лайфхак від мам

Сейчас читают: 734
hochu.ua

Наближається літо, а це означає, що білий стане одним із найпопулярніших кольорів для літніх образів. У ньому легко переноситься спека і з ним просто створювати стильні образи, адже білий сходиться з будь-якими речами.

Ми вирішили підготувати вас і розповісти про те, як прати білі речі, щоб вони залишалися білими. Читати також Поєднання кольорів в одязі: простий прийом стиліста допоможе створити образ зі смаком Австралійка Діана Сантос — мама двох дітей та популярна у своїй країні дизайнерка інтер'єрів та організаторка простору.

У своєму Instagram вона часто дає корисні поради щодо прибирання та різні лайфхаки з прання. Ми вирішили поділитися з вами однією її рекомендацією щодо прання білих речей.

Отже, лайфхак полягає в наступному:Цей лайфхак зібрав величезну кількість переглядів, лайків та коментарів. Інші мами писали, що вже перевірили лайфхак, і він виявився дуже крутим.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA