Сша Украина Джамала футбол новини Сша Украина

"Це просто наруга": Джамалу осудили за незвичне виконання гімну (ВІДЕО)

Сейчас читают: 913
hochu.ua

5 серпня Джамала, яка потрапила в епіцентр пожеж на Сицилії, виступила на стадіоні футбольного клубу "Челсі" в Лондоні. Українська артистка прибула до Британії підтримати українських футболістів на благодійному матчі, виконавши гімн України.

Однак у Мережі не оцінили незвичайне виконання артистки та розкритикували її інтерпретацію урочистої пісні. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Перед початком благодійного футбольного матчу Game4Ukraine Джамала вийшла на стадіон, де заспівала гімн України.

Відповідне відео виконавиця розмістила на своїй сторінці в Instagram і зазначила, що для неї це величезна честь - виконати гімн на таку величезну аудиторію.Співати гімн - це завжди дуже відповідально.

А співати на стадіоні з трансляцією на 25 каналах на понад 200 країн і багатомільйонну аудиторію - ще більше. Сьогодні мій гімн звучить урочисто, злітаючи над стадіоном.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA