Леонардо Ді Капріо Сша кіно Леонардо Ді Капріо Сша

Стрічка Мартіна Скорсезе перемогла у рейтингу американських кінокритиків

Сейчас читают: 154
womo.ua

Національна рада кінокритиків США визначилася з переможцями у 17 номінаціях. Вестерн 80-річного класика світового кіно, в якому Роберт Де Ніро та Леонардо Ді Капріо грають серійних вбивць, було визнано найкращим.

Сам майстер став найкращим режисером, а виконавиця головної ролі Лілі Гледстоун – найкращою акторкою року. Фото:Paramout Pictures Перемогу у номінації найкращий міжнародний фільм очікувано отримала стрічка Жюстін Тріє «Анатомія падіння», що зовсім не дивно після тріумфу у Каннах та Берліні. Читайте також: Трилер «Анатомія падіння» знову визнали найкращим Одразу у декількох номінаціях опинилися різдвяна комедія «Залишені» Александра Пейна і чорна комедія «Бідолахи», яку зняв режисер Йоргос Лантімос.

До речі, серед документальних беззаперечним лідером здавався фільм українського режисера Мстислава Чернова «20 днів в Маріуполі», присвячений облозі міста.

Але в американській раді перевагу надали документальній стрічці «Незламний: Історія Майкла Дж. Фокса», герой якої, американський актор, довгі роки боровся із хворобою Паркінсона. Читайте також: Біографічна драма «Ґолда» незабаром у кінотеатрах України Актор Бредлі Купер отримав перемогу у номінації «Ікона» як співавтор і режисер біографічної стрічки «Маестро», присвяченій Леонарду Бернштейну.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA