Янина Соколова Люксембург місто Великое Герцогство Люксембург українське кіно Янина Соколова Люксембург місто Великое Герцогство Люксембург

У вересні в кінотеатрах вийде довгоочікувана стрічка «Я, Ніна»

Сейчас читают: 587
womo.ua

7 вересня на великі екрани українських кінотеатрів вийде стрічка «Я, Ніна». Це картина, знята за мотивами особистої історії відомої телеведучої та журналістки Яніни Соколової.

Саме вона є авторкою ідеї фільму, прототипом головної героїні, а також однією з продюсерок (спільно з Юлією Сінькевич). Головна героїня картини — Ніна Сокіл, сильна особистість, красива та успішна телеведуча.

В її житті є все, про що тільки можна мріяти: любов, кар’єра, прихильники. В одну мить фатальна новина руйнує все, до чого зірка так довго йшла.

Саме ця перешкода змусить її зрозуміти, хто вона насправді, і що є найважливішим у житті. Режисерське крісло посіла Марися Нікітюк, відома своєю попередньою стрічкою «Коли падають дерева» — учасницею Берлінале та найкращим дебютом 2018 року за версією Національної премії кінокритиків «Кіноколо».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA