зіркові образи

Стильно вбрані і тримаються за руки: Джордж та Амаль Клуні помітили у Венеції (ФОТО)

Сейчас читают: 944
hochu.ua

Сьогодні, 30 серпня, на острові Лідо стартує 80-тий Венеціанський кінофестиваль. Традиційно на його червоній доріжці зберуться найвідоміші режисери, актори та інші знаменитості.Серед гостей фестивалю буде й відомий актор Джордж Клуні з дружиною Амаль.

Подружжя помітили спочатку в аеропорту у Венеції, а потім дорогою до водного таксі.Фото: Getty ImagesФото: Getty ImagesФото: Getty Images Читати також ТОП-7 українських акторів та актрис, яких сьогодні знає кожен (ФОТО) На адвокатці Амаль Клуні була коротка сукня, прикрашена квітковим принтом з боків, та чорні гостроносі слінгбеки.

Доповнювали образ дружини Клуні чорна сумка з короткою ручкою та широкі сонцезахисні окуляри. Своє волосся жінка залишила розпущеним.Фото: Getty ImagesДжордж віддав перевагу легким смугастим штанам, темно-синьому поло та мокасинам.

Обличчя актора прикривали сонцезахисні окуляри. Фото: Getty Images Читати також Помер актор з "Гри Престолів" Даррен Кент: йому було всього 36 років Також стало відомо, з чим пов’яже своє життя колишній Брітні Спірс.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA