нейл-арт нейл-дизайн манікюр нігті

Манікюр для учениць на 1 вересня 2023: скромно, стильно і круто (ФОТО)

Сейчас читают: 929
hochu.ua

Днями українці відзначатимуть свято першого дзвоника. 1 вересня торкається чи не кожного другого громадянина, адже хтось — учитель, а в когось до школи ідуть діти.

Підбираючи гарну вишиванку на свято, юні учениці мріють про “дорослий” манікюр. Ми уже писали про найгарніші дизайни нігтів для вчителів, а тепер покажемо, що буде доречно юним красуням.Нейл-майстри показали варіанти манікюру, який буде гарно пасувати для учениць.

Ці ідеї — модні, вишукані та зручні. А ще вони — кольорові, що так люблять сучасні модниці перехідного віку. Читати також Чорний та білий: наймодніший манікюр у монохромних кольорах (ФОТО) У моді для учениць на 1 вересня 2023 року — приглушені кольори із яскравими відтінками.

Ультрастильно будуть виглядати геометричні фігури. Доречними залишаються золота і срібна патель, а також нюдові нігті з мінімальним елементом декору.Що стосується форми нігтів, то нейл-майстри радять ученицям обирати не довгі та заокруглені варіанти.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA