гороскоп знаки зодіаку езотерика Терези

Весілля після 40-ка років: ці знаки Зодіаку не поспішають створювати сім'ю

Сейчас читают: 463
hochu.ua

Серйозні стосунки — це добре, але чи реально бути серйозним у 25 чи 35 років? Саме так міркують люди, які не планують брати шлюб раніше 40-ка.

Астрологи пов'язуються із впливом знаків Зодіаку, адже деякі люди не хочуть заводити сім'ю взагалі.Бажання людей заводити серйозні стосунки не раніше 40 років обумовлене тим, що вони бояться підпустити когось до свого серця, пише unian.ua.

Читати також Вони не зроблять перший крок: ТОП-3 найскромніших знаків Зодіаку Люди, народжені під цим знаком Зодіаку, повинні спробувати все, що бажають: від екстриму до стосунків із різними жінками.

Астрологи радять Овнам спочатку нагулятися, а потім думати про сім'ю. Зазвичай справжнє кохання Овни відчувають після 45, коли уже стоять на ногах та відчувають себе самореалізованими.Вимогливі та строгі Терези, навіть закохавшись по вуха, сто разів подумають щодо стосунків із кимось, перед тим, як їх почати.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA