конкурс конкурсы марафон

Стартує Всеукраїнське змагання з безпеки дорожнього руху

Сейчас читают: 730
liza.ua

Громадська організація Traffic Challenge оголосила про запуск Хештег-Марафону #SafetyChallenge #Love30 — всеукраїнського змагання серед шкільних команд з правил безпеки дорожнього руху, яке відбуватиметься у IІІ етапи протягом місяця.Три команди-переможці отримають фінансування для своїх проєктів з поліпшення безпеки дорожнього руху у розмірі: 50 000, 20 000 та 10 000 гривень.

Також за перемогу у спеціальних номінаціях учасники отримають цінні призи, а 100 шкіл — комплекти світловідбивних жилетів.Реєстрацію команд для участі у марафоні вже відкрито — дізнатися деталі,  умови участі та зареєструвати свою команду можна до 26 квітня  за посиланням.

Старт змагання заплановано на 29 квітня.Команди-учасники марафону мають складатися з 8 людей. Вони проводитимуть громадські акції з безпеки дорожнього руху за участю школярів усіх вікових категорій, а також вчителів та батьків.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA