карантин Безопасность

Стандарти безпеки в індустрії краси. Як захистити персонал та клієнтів?

Сейчас читают: 119
hochu.ua

Безпека в індустрії краси завжди була предметом обговорення у медіа, що позитивно вплинуло на наше ставлення до цього питання.Як часто проводиться у салоні дезінфекція?

Як обробляються інструменти? Ми вже не соромимося запитати про це, а підприємці з радістю відповідають, аби зарекомендувати себе якнайкраще.Але хто встановлює стандарти мікробіологічної безпеки для індустрії краси та естетичної медицини?

Спробуємо розібратися.Головним законодавчим документом, який регулює сферу, є "Державні санітарні правила та норми для перукарень різних типів ДСПІН 2.2.2.022-99", затверджені постановою від 25 березня 1999 року у редакції від 23.01.2006.Пункт 7 цього документу встановлює правила гігієни для майстрів, порядок дезінфекції та стерилізації приміщень та інструментарію.

Зокрема, для дезінфекції приміщень і інструментарію дозволяється використання дезінфекційних засобів, що мають позитивний висновок державної санітарно-гігієнічної експертизи.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA