Кино тв-шоу анонс

На телеканалі ТЕТ стартує новий телевізійний сезон: подробиці про новинки

Сейчас читают: 637
hochu.ua

Доки наші читачі обговорювали той факт, що ТЕТ запустив бот, стало відомо, яких новинок очікувати від телеканалу у новому сезоні.

Всі подробиці вже у нашому матеріалі.З 16 серпня на телеканалі ТЕТ, що входить до складу групи 1+1 media, розпочнеться новий телевізійний сезон осінь-2021.

Так, марафон прем’єр в цей день стартує з культової "Богині шопінгу" о 17:00, а о 21:00 на глядачів чекатиме новий сезон "Одного разу під Полтавою".З 13 вересня аудиторія ТЕТ насолоджуватиметься ситкомом "Ромео і Джульєтта з Черкас", а 27 вересня прем’єра скетчкому "Країна У 2.2".

Крім цього, серед новинок телеканал готує ситком #ЯЖЕБАТЬ – історію про молодого татуся, на якого чекають численні випробування та веселі пригоди.Оксана Петришин, генеральна продюсерка ТЕТ, розповідає:Ділитися гарними новинами завжди приємно, й у ТЕТ їх назбиралося не на одну усмішку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA