Україна місто Київ місто Тбілісі люди душа Нео Україна місто Київ місто Тбілісі

Співачка Софі Віллі – про любов до України та героїв нашого часу

Сейчас читают: 947
vogue.ua

Підтримку українцям, які вже понад три тижні мужньо боряться з російськами окупантами, сьогодні висловлюють знаменитості зі всього світу – від Стінга до Арнольда Шварценегера.

Україно-грузинська співачка Софі Віллі народилася та виросла у Тбілісі, але завжди була міцно пов'язана з Україною. Про це вона розповідає у любовному листі до нашої країни та українців.

Живучи в Тбілісі, я завжди з гордістю розповідала про своїх рідних в Україні, і мені завжди хотілося бувати там частіше. У 17, вкотре відвідавши Київ, я зрозуміла, що не хочу далі навчатися в Берліні, а хочу переїхати саме в це місто.

Мій улюблений Київ, де все почалося. Все те, що є невід'ємною частиною мого життя. Перші кроки на сцені, незабутні концерти, перші та найвірніші слухачі, прекрасні друзі, музиканти, творчий політ і рух, які й стали важливим вектором у моєму подальшому шляху, до цього моменту – тут і зараз.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA