Италия місто Вікторія журнал література українською Италия місто Вікторія

Італійський літературний журнал присвятив номер Вікторії Амеліній: фото

Сейчас читают: 257
womo.ua

Редакція італійського літературного журналу K від Linkiesta присвятила новий номер пам’яті української письменниці, членкині українського PEN-клубу і документаторки воєнних злочинів в організації Truth Hounds Вікторії Амеліної, яка загинула після обстрілу Краматорська російськими окупантами.

Про це у Facebook повідомила українська публіцистка і перекладачка Ярина Груша. Читайте також: У Будапешті вийшов двотомник поезії українського письменника Михайла Жайворона: фото У цьому випуску йдеться про тему дому — одного з основних образів літературного доробку Вікторії Амеліної.

До випуску увійшли: один з текстів Вікторії Амеліної; вірш «Історія для повернення» у перекладі Ярини Груші. Читайте також: Комікс «Своя війна»: художники показали, як працювала українська провідниця у перші дні війни Автори обкладинки — Романа Романишин та Андрій Лесів (студія «Аґрафка)».

The post Італійський літературний журнал присвятив номер Вікторії Амеліній: фото appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA