Україна місто Київ Мем прикол війна Росії проти України війна в Україні інтернет Україна місто Київ

Спалах у небі над Києвом став мемом: як українці висміяли теорію про НЛО

Сейчас читают: 768
womo.ua

У середу, 19 квітня, у небі над Києвом було помічено беззвучний спалах, який супроводжувався яскравим заревом. Українці в соцмережах опублікували свої жартівливі версії того, що могло відбутися в небі над столицею України.

Зазначимо, в Інтернеті зявилося безліч теорій, що насправді спалахнуло у небі над Києвом. Читайте також: «Скоро вже буде паска»: як 5-річний тіктокер з Черкащини надихнув українців на креативну рекламу З огляду на постійні обстріли столиці російською армією та роботу ППО України, користувачі соцмереж спочатку припустили, що спалах пов’язаний із війною.

Але явище було настільки незвичним, що майже одразу виникли й інші припущення – наприклад, що впав супутник або метеорит. Читайте також: «Google Україна» запустив онлайн-гру Interland про безпеку дітей в інтернеті Пізніше зявилися теорії, що на землю врешті решт прилетіли прибульці. Читайте також: «ПВК Рьодан» і «АнтиРьодан» в Україні: що це таке і в чому небезпека Редакція WoMo зібрала найпопулярніші меми на цю тему.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA