Сша місто Київ музика UNITED24 Сша місто Київ

Соліст гурту U2 Боно на концерті у Лас-Вегасі підтримав Україну

Сейчас читают: 640
womo.ua

Соліст ірландського рок-гурту U2 підтримує Україну з самого початку війни. 63-річний Боно на концерті у Лас-Вегасі підтримав Україну і закликав США надати обіцяну допомогу.

Відео з концерту було опубліковано урядовою організацією UNITED24. Зі сцени артист зазначив, що українці борються за свободу всього світу.

ФОТО: INSTAGRAM ГУРТУ U2 Читайте також: Чи будуть відновлювати пам’ятки культури в Україні після війни? Музикант вже не вперше привертає увагу до війни в Україні.

Утравні 2022 року легендарний рок-гурт відвідав Київ, щоб підтримати українців і виступив для мешканців столиці прямо на станції метро «Хрещатик». Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Соліст гурту U2 Боно на концерті у Лас-Вегасі підтримав Україну appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA