рецепти їжа шашлик

Найшвидші та найдешевші маринади для шашлику: 5 перевірених рецептів, які варто спробувати

Сейчас читают: 873
hochu.ua

Маринад для шашлику допомагає надати м'ясу багатшого смаку, соковитості та ніжності, а також може захистити від бактерій. Редакція HOCHU.ua зібрала 5 найдешевших і найшвидших рецептів маринаду, які відрізняються відмінним смаком.

Беріть на замітку! Читати також Шашлик із яйцем: такий маринад для м'яса ви ще не готували! Можна використовувати звичайну несолодку мінеральну воду маринування м'яса.

Вона не впливає на смак м'яса, але допомагає передати аромат та смак прянощів та трав, доданих у шашлик.Щоб маринувати м'ясо в мінеральній воді, необхідно нарізати його на шматочки середнього розміру завтовшки близько 2-3 см, додати прянощі та трави, залити мінеральною водою і, якщо є охота, придавити вантажем.

Потім залишити на кілька годин, щоб м'ясо наситилося ароматом трав та прянощів.Гірчичний маринад — ймовірно, один із найпопулярніших.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA