принц Чарльз характер Нео Королівська сім'я принц Чарльз

Найбільші королівські скандали, у центрі яких був Чарльз III: зради, розлучення і грошові махінації

Сейчас читают: 740
hochu.ua

Уже цієї суботи відбудеться коронація короля Чарльза III, яку можна буде подивитися в різних куточках світу. Однак мало хто знає про спадкоємного правителя Британії більш детальну інформацію, ніж те, що він є старшим сином покійної королеви Єлизавети II.

Редакція HOCHU.ua зібрала найбільші королівські скандали, до яких був залучений король Чарльз III протягом усього свого життя.Зараз королеву-консорт Каміллу знають як головне кохання короля Чарльза.

Однак раніше тривалий час про герцогиню Корнуолльську говорили як про розлучницю, яка на стороні крутила роман з одруженим тоді ще принцом Уельським.Уперше монарх познайомився з Каміллою на початку 1970-х, за десять років до того, як він одружився з принцесою Діаною.

Через деякий час вони сильно зблизилися і закрутили роман, проте розірвали стосунки, коли Чарльз розпочав службу в Королівському флоті 1973 року.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA