Рецепты что приготовить вегетарианские блюда

Смачно та корисно: рецепт спагеті з цукіні

Сейчас читают: 695
cosmo.com.ua

Ведуча Нового каналу поділилася рецептом простої веганської страви, яка смакуватиме й затятим м’ясоїдам. Учора, 1 листопада, весь світ відзначав Міжнародний день вегана.

До речі, з кожним роком дедалі більше людей переходять на рослинну їжу. Зростає популярність веганства і в нашій країні. Вегетаріанське харчування — це не обов’язково морквина з пучком трави.

Є ситні, смачні й водночас дієтичні страви, які смакуватимуть веганам та завзятим м’ясоїдам. Ведуча програми «Ревізор» (Новий канал), кулінар Юлія Панкова ділиться рецептом такої страви – спагеті з цукіні та печерицями. — Пророщені зерна, екзотичні крупи та горіхи — це все дуже цікаво, — каже Юля. — Але є й рецепти, за якими можна приготувати їжу зі звичайних інгредієнтів.

Рекомендую приготувати просту веганську страву, яка урізноманітнить ваш раціон та потішить несподіваним смаком. Спагеті з цукіні: рецепт Інгредієнти: цукіні — 2 шт.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA