Sleeper зняли новий кампейн з українською художницею Floweirdy

Сейчас читают: 542
vogue.ua

Літо – це головна пора року для української марки, яка підкорила модниць всього світу своїми невагомими сукнями з льону та шовковими піжамами, грайливими аксесуарами та безтурботним настроєм у кожній речі.

А щоб розкрити його ще більше, засновниці марки Катерина Зубарєва та Ася Варєца об'єдналися разом українською з художницею Floweirdy.

Floweirdy –художницею, що переосмислює сучасну моду та створює художні роботи з повсякденних та тендітних об'єктів таких як квіти, фрукти, овочі та інші неочевидні речі, як, наприклад, медичні маски, льодяники або шкаралупи каштанів.

Для цього проєкту вона використала своєрідні форми, кути та комбінації, аби трансформувати сприйняття предметів колекції. Також були використані такі матеріали як мушлі, кольорові квіти, мікс овочів, морозиво та збиті вершки з полуницею, таким чином художниця створила літні вібрації прийдешнього сезону. "На жаль, реальність програє фантазіям, хочеться залишатися більше у мріях, а ніж в реальному житті.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA