Скандал співачка шоубізнес

Слава Камінська заступилася за російську і заявила, що не повернеться в Україну

Сейчас читают: 650
hochu.ua

Неочікувано для багатьох українських прихильників Слава Камінська опублікувала на своїй сторінці в Instagram пост, в якому цитує статтю Конституції України про гарантування "вільного розвитку, використання та захисту російської та інших мов національних меншин України".

Підпис до публікації був не менш красномовним: “Поясніть мені, законослухняні громадяни. Лижі не їдуть?”.Таким чином артистка хотіла підтримати свого колегу Макса Барських, який потрапив у скандал через виконання під час благодійного концерту в Кременчуці пісні "Берега" російською мовою.

Один з обурених прихильників навіть написав на артиста заяву в правоохоронні органи. Макс свою помилку визнав і вже до наступного концерту в Кропивницькому переклав весь репертуар українською мовою.

Читати також Черговий скандал із залученням суду: Anton Velboi виступив з хітами, виконувати які не має права На жаль для Слави, такої “підтримки” Макса з її боку прихильники все ж не оцінили, про що свідчать деякі коментарі, залишені під постом: “Слава Вам зайнятися немає чим?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA