місто Вікторія війна війна в Україні місто Вікторія

Російський співак спалив свій паспорт і тепер намагається потрапити в Україну (ВІДЕО)

Сейчас читают: 890
hochu.ua

Російський співак Едуард Шарлот публічно виступив проти диктатури кремля і спалив свій російський паспорт. Артист не тільки засудив вторгнення рф, а й висловив бажання перебратися в Україну.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!У своїх соцмережах Шарлот опублікував ролик, на якому зачитав такий собі маніфест. Виконавець підкреслив, що останні три роки він активно протидіє злочинній політиці кремля, а російське вторгнення в Україну підштовхнуло його до того, щоб обірвати зв'язки з країною-агресором.

Так, Едуард заявив, що більше не хоче бути громадянином рф, після чого спалив свій паспорт. Читати також Ексучасниця "НеАнгелів" Вікторія Сміюха поїхала до росії заради "люксового життя" Артист зазначив, що хоче допомогти українському народові, тому висловив бажання приїхати в Україну.

Для цього він попросив надати йому офіційний дозвіл на перетин кордону. Останні три роки активно протидію політиці держави щодо війни проти Києва.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA