Slava Bogu прем'єра новини шоубізнес кліп Слава Камінська Slava Bogu

Після бурхливих скандалів Слава Камінська українізувала свою найпопулярнішу пісню Slava Bogu (ВІДЕО)

Сейчас читают: 459
hochu.ua

Після розпаду легендарного колективу "НеАнгели", Слава Камінська презентувала пісню та кліп "Slava Bogu". Цей трек продемонстрував радикальні зміни в образі артистки: вона нарешті вирвалась із тісних продюсерських та форматних рамок, презентувала свою справжню суть — веселу та іронічну.

Сьогодні, після гучного скандалу щодо російської мови, Слава Камінська презентує "Slava Bogu" українською. Вона була записана ще взимку, але, як розповідає артистка, довгий час у неї були сумніви, чи варто взагалі випускати таку веселу пісню під час війни.

Врешті-решт, сумніви розвіялись: перемогло бажання підтримати народний дух, подарувати трохи розради у такий важкий період. Читати також У всьому винні хейтери: Слава Камінська забирає назад свої слова про неповернення в Україну Українізована "Slava Bogu" — це той самий маніфест самоіронічної незалежної дівчини, яка точно знає, що хоче від цього життя.

З адаптацією треку Славі допомагав Олексій Донцов, засновник музичного порталу MUZVAR. Разом з оновленим треком вийшло і муд-відео "Slava Bogu".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA