Маша Єфросиніна схуднення новини шоубізнес Раміна Есхакзай Маша Єфросиніна

Маша Єфросиніна обурена: ведуча заявила про аферу від її імені

Сейчас читают: 240
hochu.ua

Популярна телеведуча Маша Єфросиніна надзвичайно емоційно засудила шахраїв, які масово використовують ім'я знаменитості з метою розпродажу сумнівних таблеток для схуднення.

Зауважимо, що вона вже не вперше стикається з цією проблемою. Поки що зірка просто наполегливо застерігає своїх фанатів, щоб ті не вірили різним фейкам і не купували "чудодійні" таблетки.Зазначимо, що аферисти у своїх схемах використовували інтерв'ю, яке телеведуча дала відомій блогерці Раміні Есхакзай.Препарат, від якого ви будете хворіти, якщо не вмирати.

Препарат, який поширюється абсолютно брехливим способом, ні кіберполіція, ні наші юристи не можуть нічого зробити, щоб прибрати його з усіх сайтів… Класно працюють ці ви**ядки, які його вже кілька років поширюють використовуючи моє обличчя,– підсумувала Єфросиніна.

Читати також "Чмоня тижня": Дьомін "наїхав" на сестру Маші Єфросиніної, яка боїться відкрито говорити про війну Маша каже, що вона час від часу змушена періодично нагадувати, що це фейк, і пояснювати людям, що не потрібно купувати цей препарат.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA