сон сонник черепаха

Скоро вам дадуть стусана: віщуни розтлумачили сон про черепаху

Сейчас читают: 444
hochu.ua

Здавна наші пращури знали: якщо уві сні приходить тотемна тварина, — будуть непереливки. Зазвичай такий сон попереджав про кардинальні зміни в житті.

Раніше ми писали, до чого сниться собака, а тепер розкажемо, як розтлумачити сновидіння про черепаху.Вас можуть попереджати про помилку, або ж про харчове отруєння, пише liza.ua.У ніч на понеділок черепаха попереджає про нездійсненність планів.

Спробуйте інший варант їх реалізації. Якщо сниться на вівторок, — попередження про велику помилку. Читати також Віщуни розтлумачили сон про дзеркало Сон на середу означає покращення фінансового стану, на четвер — готуйтеся до тяжкої праці.У ніч на п'ятницю черепаха сниться, аби закликати вас про допомогу.

Ваші рідні потребують вашої уваги. На суботу тварина сниться до поганий новин, на неділю — попередження про зраду, яку намагаються приховати.Якщо вам сниться, що черепаха заповзає у дім — до переїзду, біжить — до радощів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA