Франція Італія Греція відпустка відпочинок подорож Франція Італія Греція

Відразу три європейські країни введуть обмеження для туристів: куди скоро буде непросто потрапити

Сейчас читают: 487
hochu.ua

Кожна людина має список місць, які б вона хотіла відвідати протягом свого життя. Тож ознайомтесь зі списком визначних пам'яток нижче - дуже скоро вони стануть менш доступними для туристів.

Це допоможе вам уникнути неприємної ситуації, якщо ви плануєте свою подорож виключно заради цих місць. Введення обмежень пов'язано з перевантаженням певних пам’яток, що, своєю чергою, може призвести до їхнього пошкодження.

Тож влада країн, де вони розміщені, не придумала нічого краще, ніж зменшити потік туристів. Читати також Відпочинок на Шацьких озерах 2023: кому підходить та у скільки обійдеться Місцева влада планує зменшити кількість відвідувачів афінського Акрополя до 20 тисяч туристів на день.

Якщо вам вдасться потрапити у їх число, ви можете перебувати у храмі скільки захочете. У тестовому режимі ця квота діятиме з 4 вересня по квітень 2024 року.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA