Олег Скрипка Швейцарія Росія Концерт війна в Україні новини шоубізнес Олег Скрипка Швейцарія Росія

Кремлівська пропаганда працює: в Європі скасували концерт "фашиста" Олега Скрипки

Сейчас читают: 144
hochu.ua

В Цюріху (Швейцарія) скасували благодійний виступ українського музиканта та фронтмена гурту "Воплі Відоплясова" Олега Скрипки.

За його словами, зарубіжні медіа поширюють неправдиву інформацію. Більше подробиць — в матеріалі HOCHU.ua!Олег Скрипка зазначив, що саме через російську пропаганду виступ було скасовано.

Читати також Точна копія батьків: Тіна Кароль показала, як виглядає зараз її 14-річний син (ФОТО) Абсолютно безпідставно мене звинувачують у прихильності до ультранаціоналістичної ідеології, що є абсолютною неправдою.

Відтак, не перевіряючи фактів, зарубіжні медіа поширюють цю дезінформацію, що призводить до скасування концерту,— написав він.Музикант зауважив, що він не тільки допомагає Збройним силам України, але і доносить світовій спільноті, що в нашій країні ще триває повномасштабна війна, а російська федерація не припиняє ракетні обстріли мирних міст.Кожний наш концерт покликаний об'єднати українців і європейців за кордоном, які підтримують нашу країну у найважчі часи.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA