Insta Stories татуювання новини шоубізнес Анна Трінчер Insta Stories

Символ розсудливості з ноткою еротики: Анна Трінчер набила провокаційне тату (ФОТО)

Сейчас читают: 267
hochu.ua

Співачка та блогерка Анна Трінчер, якій погрожували фізичною розплатою, набила нове тату. Артистка зізналася, що довго наважувалася на процедуру, адже новий малюнок став найбільшим на її тілі.

Яке тату зробила Анна Трінчер і що воно означає — дізнавайтеся на HOCHU.ua!В Insta Stories виконавиця розповіла, що дуже відповідально поставилася до нанесення нового малюнка на тілі.

Співачка так хвилювалася, адже це тату стало найбільшим порівняно з іншими, а крім того, вона закладала в нього особливий сенс і довго консультувалася з тату-майстром.Я доволі довго наважувалася, обирала ескізи, тому що кожне тату на моєму тілі, воно символізує певний період мого життя: або його початок, або його завершення.

Я вкладаю свої важливі смисли в кожне тату. Взагалі, я обожнюю татуювання, обожнюю дівчат і хлопців із татуюваннями. Тому я обирала це татуювання досить довгий час і не могла зважитися.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA