уход за кожей Нео

Швидка допомога: 5 тканинних масок, які допоможуть відновити шкіру після вечірки

Сейчас читают: 607
cosmo.com.ua

Після необмеженої кількості ігристого та солодкого, а також недосипання та інтенсивного мейку шкіра може виглядати гірше, ніж зазвичай – і це не дивно.

Привести її до ладу, позбавити від токсинів, усунути висипання і відновити допоможуть ці ефективні тканинні маски, використовувати які — справжнє задоволення! Carbone Glacé, Rare Paris Дуже приємна маска, яка ефективно очищує, звужує пори, покращує колір та матує.

Carbone Glacé охолоджує шкіру, усуває набряки та припухлості. Незамінний засіб! FlashMasque Illuminate, Patchology Маска містить екстракт солодки, який освітлює шкіру, вирівнює тон і надає сяйва, екстракт насіння грейпфруту забезпечує антиоксидантний захист від токсинів навколишнього середовища, вітамін С стимулює вироблення колагену та покращує еластичність шкіри.

Найприємніший момент: вау-ефект вона дає всього за 5 хвилин, а не за 20, як більшість масок. Glow Shot Mask, Erborian Маска перетворює шкіру подібно до інста-фільтру, вирівнюючи її тон і надаючи здорове сяйво.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA