Сша Нью-Йорк Канада Литва Польща Німеччина Франція Бельгія Австрія Данія Румунія Норвегія Македонія Іспанія Ісландія Словенія Росія Швеція Ірландія Італія Латвія Естонія Фінляндія Чехія Болгарія Албанія місто Москва Нео Сша Нью-Йорк Канада Литва Польща Німеччина Франція Бельгія Австрія Данія Румунія Норвегія Македонія Іспанія Ісландія Словенія Росія Швеція Ірландія Італія Латвія Естонія Фінляндія Чехія Болгарія Албанія місто Москва

В ізоляції від усього світу: які країни закрили небо для Росії

Сейчас читают: 728
cosmo.com.ua

Світ продовжує впроваджувати жорсткі санкції проти Російської Федерації. І однією з них стала заборона польотів російської авіації у повітряному просторі безлічі країн.

Так, країни Європи одна за одною закривають небо для держави-агресора, а 27 лютого у Єврокомісії взагалі заявили, що весь авіапростір ЄС буде повністю недоступний як для пасажирських літаків, так і для приватних рейсів РФ.

На даний момент 32 країни світу оголосили про заборону авіації РФ входити у їхній повітряний простір. Серед них: Велика Британія, Латвія, Литва, Естонія, Румунія, Німеччина, Словенія, Фінляндія, Чехія, Польща, Болгарія,  Італія, Австрія, Бельгія, Ісландія, Данія, Норвегія, Швеція та Ірландія.

Франція, Іспанія з Португалією, Албанія і Північна Македонія також закрили небо для літаків країни-агресора. Не тільки держави Європи підтримали подібні санкції проти Російської Федерації.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA