Мода тренди 2022 тренди весни 2022

Пір’я, стрази і прозорі тканини: 5 найепатажніших трендів весни 2022

Сейчас читают: 442
cosmo.com.ua

Прихід весни ми зустрічаємо під тріумфальним гаслом: «З корабля на бал». Давно вже нам не вдавалося опинитися у епіцентрі такого вибухового сезону: найскандальніші тренди минулого об’єдналися зі сміливими сучасними реаліями, створивши щось неймовірне.

Повір, екстремальні міні-спіднички  — це ніщо у порівнянні з тим, що на нас чекає! Тож пристібай ремені і гортай вниз, щоб бути готовою до найепатажніших трендів цієї весни. Театральність Цієї весни нам буде складно позбутися враження, що ми перебуваємо на театральній сцені.

Дійсно, дизайнери наче запозичили свої нові колекції з костюмерної. В список трендів вриваються найдраматичніші елементи, які тільки можна уявити: пір’я, торочки, перлини, вінтажні прикраси, корсети і атласні лацкани.

Модним блогерам особливо припали до душі топи з романтичними довгими торочками. Shine bright Цього сезону нам краще якомога раніше придбати сонцезахисні окуляри, адже у нас є реальний ризик осліпнути від блиску!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA