Срср отношения в семье мифы семья Срср

Шведська сім’я: що це таке і де тут проблемка

Сейчас читают: 664
liza.ua

Термін «шведська сім’я» набув значного поширення на території колишнього СРСР, як загальна назва групового шлюбу. Але що якщо ми скажемо тобі, що насправді більшість шведів живуть звичайними шлюбами з двох людей?Як мінімум раз в житті людина, яка проживає на території колишнього СРСР, чує таке словосполучення як «шведська сім’я».

Всі ми знаємо, що це означає, але жодного разу не замислювалися про його походження і підступ, який ховається за цим терміном.Фраза «шведська сім’я» використовується, коли говорять про ситуацію, коли три людини знаходяться в тісних відносинах: живуть разом і мають сексуальний зв’язок.

Простіше кажучи, це груповий шлюб.Цей вислів з’явилося в 70-і роки XX століття, на території колишнього СРСР, а потім щільно утвердилося в мовах країн, що в нього входили, попри те, що всі спростування говорили про те, що шведи не живуть утрьох, а вважають за краще створювати моногамні сім’ї.Свою лепту в зміцнення міфу про шведську родину, внесли шведські журнали та фільми

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA