украинские бренды платья скидки

Сім суконь зі знижками від українських брендів, які не вийдуть з моди наступного літа

Сейчас читают: 727
cosmo.com.ua

Сейл, сукня та серпень — найкраща комбінація! Літа лишилось не так багато, але якраз зараз можна вполювати стильні моделі суконь за привабливими цінами.

Головне — обирати речі, що довго не втратять актуальності, тримаючи фокус на класиці та макротрендах. 14 та 15 серпня проєкт «Всі.

Свої» влаштовує маркет-розпродаж «Великі знижки», де речі з весняних та літніх колекцій українських брендів можна буде купити зі знижками від 20 до 50%.

А ми вже переглянули асортимент та обрали для тебе сім трендових суконь, які сміливо можна купувати навіть наприкінці літа: вони точно не вийдуть з моди наступного сезону. Пишний рукав Уже кілька років поспіль дизайнери із задоволенням використовують цей прийом у своїх колекціях: з ошатних вбрань для червоної доріжки об’ємний рукав перекочував у повсякденні сорочки, кардигани, топи та, звичайно ж, сукні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA