сон беременность живот сновидение

До чого сниться вагітність. Що передвіщає сон про поповнення сім’ї?

Сейчас читают: 417
liza.ua

Очікування маляти – найщасливіший період в житті жінки. Ця подія може статися не лише наяву, та до чого сниться вагітність? Інтерпретувати таке сновидіння можна по-різному в залежності від обставин, які його супроводжують, та подій і факторів, які є в твоєму реальному житті.Що символізує вігітність?

Чи можна трактувати такий сон як ознаку поповнення у найближчому майбутньому або слід готуватися до інших подій?Інтерпретація того, до чого сниться вагітність, залежить зокрема і від того, кому вона наснилася:Зазвичай вони дають загальне значення, яке може не залежати від твого віку, сімейного стану, обставин особистого життя:Болгарська провидиця запевняла, що такий сон обіцяє жінці радість, приємні зміни, а, можливо, і несподіване покращення матеріального стану.

Якщо ти бачила уві сні пологи, тобі вдасться вирішити існуючи проблеми.На його думку, таке сновидіння пророкує вагітність в реальному житті.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA