тренды украинская мода осень 2021

Трикотажний костюм, лофери, шопер із повсті: сім трендових речей на осінь від українських брендів

Сейчас читают: 800
cosmo.com.ua

Зміна сезонів — час для оновлення гардеробу. Лляні шорти та шовкові топи відправляються на заслужений відпочинок, натомість у фокусі — теплий трикотаж, зручне міжсезонне взуття та універсальна сумка.

І ми знаємо, де усе це купити. Проєкт «Всі. Свої» 18–19 вересня проведе маркет «Сумки та взуття»: на Десятинній, 12 збереться 150 українських брендів усіх категорій.

Ми проаналізували асортимент та знайшли для тебе сім найтрендовіших речей цієї осені. Ще й з цінами: можеш готувати список покупок вже зараз. Платформа Ми вже помічаємо, що у взуттєвому світі поміж тонких підборів та масивних підошв усе частіше з’являється платформа.

Але знавці пророкують їй тріумфальне повернення саме на прийдешній осінньо-зимовий сезон. Уже зараз радимо придивитися до актуальних моделей українських брендів, адже взуття на високій платформі буде гарячим трендом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA