Пара стосунки

Щось на зумерському: що таке вільні стосунки

Сейчас читают: 100
hochu.ua

Вільні стосунки між чоловіком і жінкою комусь видаються ідеальним форматом, а для когось вони – справжні муки. Чому так? Редакція HOCHU.ua вирішила розібратися у тому, що таке вільні стосунки та які правила у них існують.

Читати також Надійний, уникаючий, тривожний, неорганізований: типи прихильності та їх вплив на стосунки Як це – вільні стосунки між чоловіком та жінкою і чому пари їх обирають?У вільних стосунках існує угода, яка дозволяє обом партнерам мати повну свободу в тому, як вони проводять час, включаючи свята та канікули.

Додаткові емоційні чи сексуальні стосунки не є частиною цієї угоди,– пояснює письменник та експерт із відносин Бред Пол.Звичайно ж, вільні стосунки зовсім не вписуються у звичні соціальні умовності, але вони зовсім не означають, що чоловік і жінка в них постійно змінюють партнерів або змінюють один одного.Бред Пол вважає, що вільні стосунки – це формат партнерства, який може стати дуже популярним.Неможливо назвати вільні стосунки стосунками без правил, адже саме на них будується порозуміння у парі.⇒ Жоден із партнерів не зобов'язаний відвідувати будь-які зустрічі, заходи та урочистості.

Кожен у таких стосунках може сам вирішувати, як проводити вільний час.⇒ Кожному партнеру надається повна свобода у створенні своїх вихідних.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA